UUTISIA

12.3.2022Meillä on pentusuunnitelmia loppuvuodesta 2022Lue lisää »

NÄYTTELYTULOKSIA / SHOW RESULTS

PÖYTYÄN RYHMÄNÄYTTELY 11.6.2022
----------------------------
Tuomari: Vesa Lehtonen, Suomi

Tinydewills Keeper For The Stars "Boris" ROP, PU1

YLÖJÄRVEN KOIRANÄYTTELY 4.6.2022
----------------------------
Tuomari: Karin Bergbom, Suomi

Tinydewills Shine Like A Diamond "Leona" VSP, PN1

Uusimmat kuvat

4,5 kk

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1173285 kpl
Share |

Finan näyttelyarvosteluja

Viehättävä, tasapainoinen pentu, jolla on hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä pää, viehtättävä ilme ja erinomaiset korvat. Seistessä kaunis ylälinja. Sopivan voimakas raajaluusto. Erinomainen runko. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu sujuvasti ja vapaasti. Kauniisti kunnostettu karvapeite. Reipas esiintyjä, joka esitetään erinomaisesti.

Hausjärvi 26.5.2022 / Kirsi Nieminen, Suomi

6 kk vanha, kaunis narttupentu, jolla hyvin kaunisilmeinen pää. Hyväasentoiset korvat, erinomainen eturinta, runko ja raajaluusto. Hyvä hännänkiinnitys. Erinomainen karvapeitteen laatu ja väri. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tarmokkaasti, erinomaisella sivuaskeleella, hyvin takaa, aavistuksen kapeasti edestä. Erinomainen esiintyjä, täynnä kehäkarismaa. 

Helsinki 22.5.2022 / Nina Janger, Suomi 

5 kk reipas ja ryhdikäs pentu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat ja silmät. Purenta vielä kovin kesken. Hyvä kaula. Hyvä vankka runko. Tasapainoiset kulmaukset. Hieno häntä. Runkoturkki vielä kovin musta ja tanväri vasta aluillaan. Liikkuu hyvällä tahdilla, erittäin hyvin sivusta ja takaa. Viehättävä, tomera käytös.

Lahti 1.5.2022 / Maija Mäkinen, Suomi 

Reipas pienokainen, jolla lupaavat mittasuhteet ja ääriviivat seistessä. Siro nartun pää, kauniit silmät ja korvat. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Hieman lyhyt rintalasta. Hyvin kulmautunut, mutta tällähetkellä hieman löysät kyynärpäät, joka näkyy etuliikkeessä. Silkkinen turkki tulossa.

Tampere 30.4.2022 / Maarit Hassinen, Suomi